Η νέα γενιά ασύρματων συστημάτων ασφαλείας 
Το Ajax StarterKit έχει όσα χρειάζεστε για την προστασία του χώρου σας. Εξελιγμένοι αισθητήρες παρακολουθούν την παραβίαση της περιμέτρου και την κίνηση στον εσωτερικό χώρο ενώ ο τελευταίας τεχνολογίας κεντρικός πίνακας (Ajax Hub) αναλαμβάνει να επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο. Ευρεία γκάμα προϊόντων ασφαλείας είναι διαθέσιμη για της επέκταση του Ajax StarterKit.

Αρμονικος συνδυασμος high-end εξαρτηματων και τεχνολογιας

Ο συναγερμός Ajax σχεδιάστηκε από την αρχή, δεν έγινε κανένας συμβιβασμός. Χρησιμοποιήθηκαν τα καλύτερα διαθέσιμα υλικά τοποθετημένα σε ένα σώμα, με σχεδιασμό και φινίρισμα που μέχρι τώρα δεν υπήρχε στα ασύρματα συστήματα ασφαλείας. Ο συνδυασμός πατενταρισμένων τεχνολογιών επέτρεψε τη δημιουργία του Ajax, ενός συστήματος αξεπέραστης ποιότητας και ασφάλειας.

ενα πολυπλοκο συστημα με ευκολη διαχειριση

Το Ajax είναι αποτέλεσμα της εποχής μας με τους υπολογιστές να έχουν γίνει ολοένα πιο πολύπλοκοι, αλλά να είναι τόσο εύχρηστοι έτσι ώστε απλοί άνθρωποι να μπορούν να τους διαχεριστούν. Είναι το σύστημα συναγερμού που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί, ενεργοποιηθεί/ απενεργοποιηθεί και γενικότερα ελεγθεί με το πάτημα λίγων κουμπιών από ένα κινητό τηλέφωνο ή πληκτρολόγιο τοίχου.

Διακοπeς Ρεyματος

Η εφεδρική μπαταρία επιτρέπει στο σύστημα να συνεχίζει να λειτουργεί για αρκετές ώρες

Πρoβλημα στο τοπικo δiκτυο

Η μονάδα GSM θα ενημερώσει σε περίπτωση απώλειας δικτύου (ακόμα και σε διακοπή του καλωδίου ΟΤΕ)

Προβλημα Ανιχνευτων

Η διαρκής παλμική αποστολή ενημερώσεων (ping) εξασφαλίζει την άμεση ειδοποίηση όταν κάποιο περιφερειακό σταματήσει να ανταποκρίνεται (κάποιος προσπαθεί να το βγάλει εκτός λειτουργίας)

Παραβιαση

Η τεχνολογία FirstStepDetection (ανίχνευση κίνησης από το πρώτο βήμα) ενημερώνει άμεσα στην προσπάθεια παραβίασης

Μπλοκαρισμενο Ασυρματο Καναλι

Σε περίπτωση αποτυχίας ενός καναλιού (δίαυλος), οι ανιχνευτές θα επιλέξουν αυτόματα ένα νέο χωρίς παρεμβολές

Προβλhματα Σyνδεσης με τον Server

Άμεση ενημέρωση σε οποιοδήποτε πρόβλημα σύνδεσης με τον server (διακομιστής)

Προσπaθειες Επιθeσεων

Όλα τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα (encrypted), έτσι ώστε το σύστημα να είναι πάντα ασφαλές

Προσπαθεια Εξουδετερωσης Περιφερειακων

Ο διακόπτης ασφαλείας (tamper) θα ενεργοποιηθεί σε κάθε προσπάθεια εξουδετέρωσης των περιφερειακών (άνοιγμα εξωτερικού καλύμματος ή αποκόλληση από τον τοίχο)

παντα συνδεμενο

Για αξιόπιστη ασφάλεια χρειάζεται αξιόπιστη σύνδεση. Όμως σε μερικά σημεία οι συνδέσεις υψηλών ταχυτήτων 3G/4G δεν είναι πάντα διαθέσιμες. Για αυτό το λόγο το AJAX είναι διαχειρίσιμο ακόμα και σε μέρη όπου η κάλυψη δικτύου είναι αρκετά χαμηλή. Το πρωτόκολλο IoT είναι αρκετά συμπιεσμένο και λειτουργεί με συνδέσεις GPRS ταχύτητας μόλις 0.5 kbit/sec.


eως 7 Χρoνια διaρκεια μπαταρiας

Το Ajax σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψιν την ενεργειακή απόδοση, καθώς η αλλαγή μπαταριών ήταν πάντα αυτό που απασχολούσε στα ασύρματα συστήματα συναγερμού. Χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ασφάλεια, το κύκλωμα, το λογισμικό αλλά και τα περιφερειακά που επιλέχτηκαν σας επιτρέπουν να ξεχάσετε την αλλαγή μπαταριών!

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΥ

Συμπληρώστε τη φόρμα για μια δωρεαν εκτίμηση του κόστους της εργασίας που σας ενδιαφέρει.

ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Εγγραφείτε για να γίνετε μέλος των συνεργατών της HomeiQ