AJAX

Αρμονικός συνδυασμός high-end εξαρτημάτων και τεχνολογίας

Εφ’ όσον το Ajax σχεδιάστηκε από την αρχή, δεν έγινε κανένας συμβιβασμός. Χρησιμοποιήθηκαν τα καλύτερα διαθέσιμα υλικά τοποθετημένα σε ένα σώμα, με σχεδιασμό και φινίρισμα που μέχρι τώρα δεν υπήρχε στα ασύρματα συστήματα ασφαλείας. Ο συνδυασμός πατενταρισμένων τεχνολογιών επέτρεψε τη δημιουργία του Ajax, ενός συστήματος αξεπέραστης ποιότητας και ασφάλειας.

Η νέα γενιά ασύρματων συστημάτων ασφαλείας

Το Ajax StarterKit έχει όσα χρειάζεστε για την προστασία του χώρου σας. Εξελιγμένοι αισθητήρες παρακολουθούν την παραβίαση της περιμέτρου και την κίνηση στον εσωτερικό χώρο ενώ ο τελευταίας τεχνολογίας κεντρικός πίνακας (Ajax Hub) αναλαμβάνει να επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο. Ευρεία γκάμα προϊόντων ασφαλείας είναι διαθέσιμη για της επέκταση του Ajax StarterKit.

Ένα πολύπλοκο σύστημα με εύκολη διαχείριση

Το Ajax είναι αποτέλεσμα της εποχής μας με τους υπολογιστές να έχουν γίνει ολοένα πιο πολύπλοκοι, αλλά να είναι τόσο εύχρηστοι έτσι ώστε απλοί άνθρωποι να μπορούν να τους διαχεριστούν.

Είναι το σύστημα συναγερμού που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί, ενεργοποιηθεί/ απενεργοποιηθεί και γενικότερα ελεγθεί με το πάτημα λίγων κουμπιών από ένα κινητό τηλέφωνο ή πληκτρολόγιο τοίχου.

Διακοπές Ρεύματος

Η εφεδρική μπαταρία επιτρέπει στο σύστημα να συνεχίζει να λειτουργεί για αρκετές ώρες

Πρόβλημα στο τοπικό δίκτυο

Η μονάδα GSM θα ενημερώσει σε περίπτωση απώλειας δικτύου (ακόμα και σε διακοπή του καλωδίου ΟΤΕ)

Πρόβλημα Ανιχνευτών

Η διαρκής παλμική αποστολή ενημερώσεων (ping) εξασφαλίζει την άμεση ειδοποίηση όταν κάποιο περιφειακό σταματήσει να ανταποκρίνεται (κάποιος προσπαθεί να το βγάλει εκτός λειτουργίας)

Παραβίαση

Η τεχνολογία FirstStepDetection (ανίχνευση κίνησης από το πρώτο βήμα) ενημερώνει άμεσα στην προσπάθεια παραβίασης

Μπλοκαρισμένο Ασύρματο Κανάλι

Σε περίπτωση αποτυχίας ενός καναλιού (δίαυλος), οι ανιχνευτές θα επιλέξουν αυτόματα ένα νέο χωρίς παρεμβολές

Προβλήματα Σύνδεσης με τον Server

Άμεση ενημέρωση σε οποιοδήποτε πρόβλημα σύνδεσης με τον server (διακομιστής)

Προσπάθειες Επιθέσεων

Όλα τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα (encrypted), έτσι ώστε το σύστημα να είναι πάντα ασφαλές

Προσπάθεια Εξουδετέρωσης Περιφερειακών

Ο διακόπτης ασφαλείας (tamper) θα ενεργοποιηθεί σε κάθε προσπάθεια εξουδετέρωσης των περιφερειακών (άνοιγμα εξωτερικού καλύμματος ή αποκόλληση από τον τοίχο)

Πάντα Συνδεμένο

Για αξιόπιστη ασφάλεια χρειάζεται αξιόπιστη σύνδεση. Όμως σε μερικά σημεία οι συνδέσεις υψηλών ταχυτήτων 3G/4G δεν είναι πάντα διαθέσιμες. Για αυτό το λόγο το AJAX είναι διαχειρίσιμο ακόμα και σε μέρη όπου η κάλυψη δικτύου είναι αρκετά χαμηλή.

Το πρωτόκολλο IoT είναι αρκετά συμπιεσμένο και λειτουργεί με συνδέσεις GPRS ταχύτητας μόλις 0.5 kbit/sec.

Έως 7 Χρόνια διάρκεια μπαταρίας

Το Ajax σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψιν την ενεργειακή απόδοση, καθώς η αλλαγή μπαταριών ήταν πάντα αυτό που απασχολούσε στα ασύρματα συστήματα συναγερμού.

Χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ασφάλεια, το κύκλωμα, το λογισμικό αλλά και τα περιφερειακά που επιλέχτηκαν σας επιτρέπουν να ξεχάσετε την αλλαγή μπαταριών!

 

 

 

Ajax MotionProtect Outdoor

Ασύρματος εξωτερικός ανιχνευτής κίνησης PIR με λειτουργία αποφυγής κατοικιδίων ζώων και προστασία από ψευδείς συναγερμούς

Ασφαλίστε τον χώρο σας τοποθετώντας το νέο MotionProtect Outdoor στην αυλή, στο μπαλκόνι ή στον ακάλυπτο. Το MotionProtect Outdoor είναι ιδανικό για εγκατάσταση σε εξωτερικούς χώρους, διαθέτει αδιάβροχο κάλυμμα, PET immunity και δύο αισθητήρες PIR με δυνατότητα ανίχνευσης ως και 15 μέτρα μακριά.

Το ασύρματο σύστημα συναγερμού που σχεδιάστηκε από την αρχή

Όταν η τέχνη συνδυάστηκε με την τεχνολογία, γεννήθηκε ένα υπερ-αξιόπιστο, όμορφο, εύκολο στη χρήση σύστημα ασφαλείας!

 

Όχι, το AJAX διαθέτει σύστημα επικοινωνίας μέσω κινητής τηλεφωνίας GSM/ GPRS

Το AJAX βασίζεται σε ειδικές μπαταρίες λιθίου οι οποίες διαρκούν έως 7 χρόνια

Αναλόγως των περιφερειακών, συνήθως 6 έως 8 ώρες

Το σήμα στο κέντρο λήψης σημάτων λαμβάνεται εντός ολίγων δευτερολέπτων. Από τη στιγμή που ενημερωθεί το κέντρο, η κλήση στον πελάτη γίνεται εντός του επόμενου λεπτού. Επιπλέον, αν ο συναγερμός είναι εφοδιασμένος με μονάδα κινητής τηλεφωνίας, ο πελάτης ειδοποιείται άμεσα και με SMS.

Όλα τα συστήματα είναι επεκτάσιμα και μπορούν να αναβαθμιστούν ανά πάσα στιγμή με επιπλέον αισθητήρες, πληκτρολόγια ελέγχου, σειρήνες ή ασύρματα μπουτόν.

Αν το σύστημα είναι αφοπλισμένο το πληκτρολόγιο θα ηχήσει άμεσα. Αν έχετε οπλίσει η σειρήνα θα ξεκινήσει να χτυπά (είναι αυτοτροφοδοτούμενη με δική της μπαταρία) ενώ θα ηχεί και η 2η εσωτερική σειρήνα πανικού που υπάρχει στην κεντρική μονάδα. Και στις 2 περιπτώσεις ο πελάτης θα ειδοποιηθεί από το κέντρο λήψης σημάτων για παραβίαση (σήμα tamper) ή/και μέσω SMS στο κινητό του.

Ο χρόνος που ηχούν οι σείρηνες είναι προγραμματιζόμενος. Κυμαίνεται από 3 δευτ. έως 3 λεπτά.

Υπάρχει ειδικό κουμπί (stay) το οποίο απενεργοποιεί αυτόματα του εσωτερικούς αισθητήρες κίνησης και σας προφυλάσσει περιμετρικά.

Όλα τα συστήματα έχουν τη δυνατότητα τοποθέτησης πυρανιχνευτών που μπορούν να λειτουργούν σε 24ωρη βάση ή μόνο κατά την όπλιση του συστήματος.

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ